Home / Eerbeek / Isseltrekkers live op Veluwezoom FM

Isseltrekkers live op Veluwezoom FM

EERBEEK – Het accordeonduo De Isseltrekkers uit Brummen, treedt woensdag 22 januari live op in het dialectprogramma Mo’j is luusteren van Veluwezoom FM. Gerrit Sangers en zijn dochter Andrea spelen al enige jaren samen. Sangers heeft veel ervaring opgedaan op bruiloften en partijen. In totaal speelt hij al bijna 25 jaren bij de Isseltrekkers.

De eerste periode met zijn maat Gerrit Hulshof. Veel traden ze samen op. Soms ook met een drummer. Na het overlijden van Hulshof zocht Sangers een nieuw maatje. Zijn dochter Andrea, die ook muzikale talenten heeft en al enige jaren accordeon speelt bij een accordeonvereniging, probeerde het samen met haar vader. Het klikte prima. Sindsdien zijn beiden veel te vinden op feesten. Soms ook met drummer Jan van Gerrevink.

Gerrit speelt niet alleen op zijn accordeon maar zingt ook. Het liefst in het dialect. Samen met Andrea heeft Gerrit al een flink repertoire opgebouwd. Ze worden vaak gevraagd op feesten en partijen waar ‘rustige’ muziek een wens is.
De Isseltrekkers komen naar de studio van Veluwezoom FM om daar live enkele nummers te spelen en zingen. Beiden vertellen ook over hun leven, want naast de Isseltrekkers doen ze nog veel meer. Beiden hebben een baan en spelen ook nog bij andere verenigingen.

Mo’j is luusteren is woensdag te beluisteren tussen 20.00 en 22.00 uur via de kabel en internet. Wegens problemen met de antenne is er korte tijd geen uitzending mogelijk via de ether. Dit mankement wil het bestuur van Veluwezoom FM zo snel mogelijk oplossen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.