Home / Loenen / Lezing De Marke

Lezing De Marke

LOENEN –Oudheidkundige vereniging De Marke houdt op donderdag 23 januari een lezing, in het Jeugdhuis aan de Beekbergerweg in Loenen. De titel van de lezing is Apeldoorn, een rijk archeologisch bodemarchief. Archeologie van de stad, de dorpen en het buitengebied”, De lezing wordt verzorgd door Masja Parlevliet van de Sectie Archeologie van de Gemeente Apeldoorn. Leden met introducés zijn om 20.00 uur welkom.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.