Home / Empe / Inloopavond over plannen aanpassing Emperbocht

Inloopavond over plannen aanpassing Emperbocht

EMPE – De provincie Gelderland houdt op donderdag 23 januari een inloopavond over de plannen voor de herinrichting van de Emperbocht bij Empe (N345). De avond wordt gehouden van 17.00 tot 18.30 uur in Verenigingsgebouw ’t Oortveld, Emperweg 41 in Empe. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De plannen bestaan voornamelijk uit het verlagen van de maximum snelheid op de Rijksweg (N345) naar 50 kilometer per uur. Het gaat om een wegdeel van circa één kilometer, dat loopt ten noorden van de IJsselstraat tot het zuiddeel van de brug over de Oude IJssel. Dit gedeelte van de Rijksweg komt binnen de bebouwde kom van Empe te liggen. Aan het begin van de bebouwde kom worden komslingers gemaakt. De Voorsterweg en Rijksweg worden in de plannen niet direct aangesloten op de Rijksweg, maar via een nieuw aan te leggen aansluiting in het verlengde van de Emperweg.

Er zijn vertegenwoordigers van de provincie en gemeente aanwezig om de plannen toe te lichten.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.