Home / Dieren / Het Rhedens houdt zaterdag open huis

Het Rhedens houdt zaterdag open huis

DIEREN / ROZENDAAL – Scholengemeenschap Het Rhedens opent binnenkort haar deuren voor leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs en hun ouders. Op zaterdag 25 januari organiseren de drie locaties van de school hun jaarlijkse Open Huis. Bij die gelegenheid kunnen toekomstige leerlingen en andere belangstellenden uitvoerig kennismaken met het schoolleven op Het Rhedens Rozendaal, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender.

Leerlingen spelen een actieve rol bij de ontvangst van de bezoekers van het Open Huis. Daardoor krijgt men op een ongedwongen manier een goed beeld van de sfeer op school. Tijdens het Open Huis is er van alles te beleven: men kan de schoolaccommodaties bezichtigen, er zijn voorlichtingsbijeenkomsten voor zowel ouders als aspirant-leerlingen en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en meer. Behalve een compleet pakket informatiemateriaal ligt er voor alle 8e groepers een leuke, originele verrassing klaar.

Tijdens het Open Huis kunt u bij Het Rhedens de Tender kennismaken met het vernieuwde leerlingvolgsysteem Presentis én de nieuwe directeur, Maarten van Minderhout. De recente introductie van VWO Select, een bijzondere aanvulling op het reguliere onderwijsaanbod, maakt een bezoek aan Het Rhedens Dieren ook extra interessant. Op Het Rhedens Rozendaal komt u bijvoorbeeld alles te weten over Studium Generale, een programma ter verrijking van het schoolleven met diverse cursussen en activiteiten.

Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs. Het Rhedens biedt alle mogelijkheden van een grote school, maar is heel persoonlijk van sfeer omdat het bewust kleinschalig is georganiseerd.

Het Open Huis van Het Rhedens vindt plaats:
Het Rhedens Rozendaal zaterdag 25 januari van 09.30 tot 13.30 uur
Het Rhedens Dieren zaterdag 25 januari van 09.30 tot 13.30 uur
Het Rhedens de Tender zaterdag 25 januari van 10.00 tot 13.00 uur
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.