Home / Loenen / Nieuw op woensdag in Loenen: Vishandel Linker

Nieuw op woensdag in Loenen: Vishandel Linker

LOENEN – Met een tweede verkoopwagen voor gebakken vis en met de nieuwe standplaats bij de Spar in Loenen, bewijst Vishandel Linker dat kwaliteit de basis is voor succes. Het begon anderhalf jaar geleden op één locatie. Inmiddels staat hij op acht verschillende locaties, waaronder op woensdag in Loenen en op zaterdag in Klarenbeek.

Op al die plaatsen wordt heerlijk vers gebakken vis en, vers van het mes, de beste Hollandse haring verkocht. Het assortiment bestaat uit de gebruikelijk ‘hardlopers’ kibbeling en lekkerbekjes. Uitgangspunt is daarbij puur vis, met een dun krokant laagje. Alles wordt ter plaatse vers gebakken. “Voor voorgebakken vis is men bij mij aan het verkeerde adres”, zegt eigenaar Patrick Linker. “Voor de gebakken vis probeer ik zoveel mogelijk duurzame en verantwoorde vis te gebruiken. En alles komt van de beste leveranciers uit Spakenburg. Want kwaliteit staat hoog in het vaandel. De haringen die dit jaar zijn gevangen zijn heerlijk vet en, op de traditionele Hollandse manier gekaakt, gerijpt, gezouten en gefileerd, mogen ze terecht Hollandse nieuwe worden genoemd. Ik besteed er veel zorg en aandacht aan zodat mijn klanten van een smakelijk product kunnen genieten.”
Natuurlijk kan men ook voor rolmops, zure haring, gebakken haring en diverse soorten gerookte vis, zoals makreel, spekbokking en gerookte haring, en diverse soorten verse vis bij Linker. Maar ook voor diverse broodjes en frisdranken.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik daarmee ook voor Loenen in een behoefte kan voorzien. Een klant is pas een klant als hij regelmatig terug komt. Dat is de graadmeter voor kwaliteit. Daarom heb ik voor mijn trouwe klanten een spaarkaart. Bij een volle kaart krijgen ze gratis vis.”
Vanaf volgende week kunt u terecht op de standplaats bij de Spar Middeldorp, iedere woensdag van 11.00 tot 17.45 uur. Telefonisch bestellen kan op het nummer: 0658822770. Aan de viswagen is het mogelijk af te rekenen met een betaalpas.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.