Home / Dieren / Prins Timo regeert De Nölers

Prins Timo regeert De Nölers

DIEREN – Het was een complete verrassing dat Timo Nijenhuis zaterdagavond in zaal Theothorne werd gepresenteerd als de Prins van De Nölers. Hij was tot onlangs zelfs geen lid van de oudste Dierense caranavalsclub. Een onbekende is hij echter niet, want Timo zwaait in het dagelijks leven de scepter in het Dierense café De Smid. Hij wordt het aanstaande carnaval bijgestaan door zijn adjudant Hans (Wolsink). Als Timo de Eerste werd hij gepresenteerd na kolderieke een act van mannen met baarden. Toen die werden afgedaan, bleek die van de nieuwe prins de enige echte te zijn – Foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.