Home / Bronkhorst / Restaurant ’t Kromhout introduceert “Luie zondagmiddg”

Restaurant ’t Kromhout introduceert “Luie zondagmiddg”

BRUMMEN – Elke laatste zondag van de maand is het luie zondagmiddag bij restaurant ’t Kromhout in Brummen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is er LIVE muziek in de vorm van een band, een dj, een combo of een koor. Tijdens deze dagen kan men gezellig met vrienden en familie borrelen en ontspannen en van de muziek genieten en uiteraard is het mogelijk gebruik te maken van de uitgebreide lunchkaart of van de speciale borrelhapjes. Het eerstvolgende optreden is zondag 26 januari. Deze dag treedt Next door op in ‘t Kromhout. Deze band speelt nummer uit de jaren 60, 70 en 80.

Daarnaast is de algemene ondernemersborrel en de OVB-Borrel sinds begin dit jaar samengevoegd. Deze borrel vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand. De hapjes tijdens deze borrel worden aangeboden door ’t Kromhout. Voor ondernemers een uitgelezen kans om in een ongedwongen en prettige omgeving te netwerken. De ondernemersborrel vindt standaard plaats op de eerste zaterdag van de maand van 16.30uur tot 18.30 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.