Home / Rheden / CDA’ers spinnen voor goed doel

CDA’ers spinnen voor goed doel

RHEDEN – Tijdens de spinningmarathon, georganiseerd door De Cirkel in Rheden, hebben zich ook de CDA-kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zich in het zweet gefietst voor het goede doel. Om 11.00 stapte Rudi Klein Heerenbrink op de fiets, gevolgd door wethouder en CDA-lijsttrekker Tjebbe Vugts. Vervolgens was het de beurt aan Bert de Lange, Monique Reinders en CDA-voorzitter Pepijn Diederen.
Het CDA-team was één van de vele teams in De Cirkel die met hun deelname bijdroegen aan SOS Kayamandi een stichting die een aantal weeshuizen in Zuid-Afrika onder haar hoede heeft. Aan het eind van de dag kon Bea Lanting van SOS Kayamandi een cheque van 2750 euro in ontvangst nemen. CDA Rheden complimenteert De Cirkel voor de prima organisatie en dit uitstekende initiatief.
Op de foto van links naar rechts: CDA-kandidaatsraadsleden Tjebbe Vugts, Bert de Lange en Monique Reinders
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.