Home / Bronkhorst / Rondje door Oekense modder

Rondje door Oekense modder

BRUMMEN – In een lekker winterzonnetje startte zondagmorgen het Rondje Oeken. Een gezellig en ontspannen prestatieloopje, georganiseerd door Oekens eigen loopgoeroe Jan Strijker. 225 Deelnemers verschenen aan de start bij de Vroolijke Frans in Broek.

Er waren mooie routes uitgezet over landgoed Engelenburg en door het Leusveld. De verharde weg werd afgewisseld met modderige paadjes, waar een enkele loper zelfs uitgleed en een nat pak haalde. De jongste lopers, een klein groepje, liepen een rondje van 1,6 kilometer rondom de Vroolijke Frans. Daarbij deden de kinderen qua enthousiasme zeker niet onder voor de meer geoefende volwassen lopers. Bij de start schoten de jongens en meisjes uit de spreekwoordelijke startblokken om te blijven knallen tot de finish. Bij de jongens was Com Jansen het snelst, Meertje Weijers was het snelste meisje.
Snelste op de 5 kilometer was Sem van den Eijnde bij de heren en Linda Ooms bij de dames. Bjorn van Eekelen won de 10 kilometer bij de heren en snelste bij de dames was Christa de Bruijn.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.