Home / Bronkhorst / Nieuwe beginnerscursus hardlopen in Brummen

Nieuwe beginnerscursus hardlopen in Brummen

BRUMMEN – Vanaf 5 maart start de nieuwe Loopgroep Brummen met een zesweekse beginnerscursus. Veel mensen hebben altijd al willen hardlopen, maar nooit de motivatie gevonden. Bij Loopgroep Brummen kan men onder begeleiding van goed opgeleide trainers flink wat conditie verbeteren, zodat met bovenaan de trap nooit meer staat uit te hijgen. Ook voor mensen die 0-conditie hebben of eindelijk eens effectief willen afslanken is hardlopen de ultieme buitensport om de nodige calorieën er af te sporten.

De beginnerscursus is echt voor niemand te zwaar door de rustige opbouw, echt iedereen kan meedoen. Je kunt starten op 5 maart, elke woensdag en vrijdag om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats achter de Jumbo supermarkt (Ambachtstraat 38). Zes weken lang wordt je dan in een veilige sportomgeving alle beginselen van de loopsport aangeleerd, evenals de juiste looptechnieken. Inschrijven kan uitsluitend op de website Hardlopenkunjeleren.nl.
Ook gevorderde hardlopers kunnen zich voor uitdagende trainingen die voor niemand te zwaar zijn, over enkele weken aansluiten bij Loopgroep Brummen om in een gezellige groep kennis te maken met de goedkoopste sportclub in de regio. Een proefles is overigens gratis. Meer informatie is te vinden op www.loopgroepbrummen.nl en de loopgroep is ook al op facebook te volgen.

 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.