Home / Eerbeek / Imker haalt kerstbomen op

Imker haalt kerstbomen op

EERBEEK – Kinderen van de Imker uit Eerbeek hebben ook dit jaar weer kerstbomen opgehaald en ingeleverd bij de gemeente waarvoor ze 0.50 cent per boom hebben ontvangen. Zoals de kinderen uit de Imker dat al ruim 10 jaar doen gaat het geld dat ze daarmee ophalen ieder jaar naar een goed doel. Het doel wat ze dit jaar gekozen hebben is Route 1800, de sponsorfietstocht van Wiepke Engeltjes tnv nationaal fonds tegen kanker. Wiepke gaat vanuit Eerbeek een fietstocht naar Oostenrijk van 1800 kilometer afleggen om daarbij geld in te zamelen voor deze stichting.
De kinderen van de Imker, Manon, Rowan, Tijmen, Jesper, Bente, Pien, Dennis, Tesslijn,Yara en Mare hebben dit jaar weer erg hun best gedaan om met skelters en aanhangertjes de bomen in heel Eerbeek te verzamelen. Ze hebben in totaal 474 kerstbomen samen opgehaald en deze zijn op woensdag 8 januari ingeleverd bij de gemeente. Hiervoor hebben met wat extra giften in totaal € 271,35 opgehaald. Deze middag wordt altijd afgesloten met het gezamenlijk eten van patatjes die ze ieder jaar weer van Huub van Plaza het Centrum uit Eerbeek geheel kosteloos krijgen. Op zaterdag 18 januari was er dus bij plaza het Centrum de overdracht van de cheque van € 271.35 door de kinderen aan Wiepke, daarbij heeft Wiepke verteld hoe haar fietstocht zal verlopen en ze gaf aan dat dit bedrag wat ze van de kinderen heeft gekregen zeker staat voor twee volle dagen fietsen en daar was ze heel erg blij mee. Op 9 mei a.s. zal ze weer terug zijn van haar tocht in Eerbeek en nodigde de kinderen dan ook uit om bij de feestelijke aankomst aanwezig te zijn.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.