Home / Hall / Nieuwjaarsreceptie SHE wordt reünie

Nieuwjaarsreceptie SHE wordt reünie

HALL – Zondag 12 januari vond de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging S.H.E. plaats. De Hallse vereniging viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Voorafgaand aan de receptie werd op het sportcomplex aan de Dorpsstraat een toernooi gespeeld. Vanwege het jubileum waren oud trainers en spelers uitgenodigd. Vroeg in de middag was het al een drukte van belang. Velen hadden elkaar jarenlang niet gezien en de sportieve bijeenkomst kreeg al snel het karakter van een reünie. Van de gang naar de kleedkamers is een ‘’Hall of Fame” gemaakt door de plaatselijke kunstenaar Ralf Lambertz. Alle namen van oud trainers zijn er bij vermeld door Nicolien Leeflang. De eer, om als eerste zijn handtekening hierbij te plaatsen werd gegeven aan de 91 jarige Sjaak Curré. Hij startte zijn trainerscarrière bij S.H.E. van 1954 tot 1960 en keerde er later nog twee maal terug. Onder zijn leiding promoveerde het 1e elftal in 1981 naar de 1e klasse van de Gelderse Voetbal Bond.
De receptie in Partycentrum Bello werd druk bezocht. Voorzitter André van Welie toonde zich verheugd met de grote opkomst. Een speciaal welkom was er voor Bruno de Vries, die na een lang ziekbed de weg naar Hall weer gevonden had. Ook de Hallse betrokkenheid bij SHE bleef niet onderbelicht. ,,Veel oud spelers blijven zich op allerlei manieren inzetten voor onze club”, aldus de voorzitter. In zijn toespraak roemde hij de samenwerking met Oeken. Alle jeugdteams komen als SJO Oeken-Hall (Samenwerking Jeugd Opleiding),uit in de competitie. Door de zeer constructieve samenwerking tussen beide clubs kunnen alle jeugdleden blijven voetballen in een passend team.
Met de gemeente Brummen worden gesprekken gevoerd over de eventuele privatisering van de sportvelden. Hierover bestaan nog erg veel onzekerheden.
Al geruime tijd houdt een speciale commissie zich bezig met het 75 jarig jubileum van SHE. Er zijn tal van acties geweest die de kas moeten spekken om het laatste weekend van oktober tot een groot feest te maken. Het jubileumboek, waarvoor men kon intekenen, vond gretig aftrek. De Halle Balle cup werd uitgereikt aan het tweede elftal, als best presterende team van het afgelopen seizoen.
Daarna was het tijd om de vele jubilarissen te huldigen. Willian Bloemendaal, Alfred Gemmink, Herre Achterkamp, Jurgen Modderkolk, Wilfred van Reen, Wilco Elijzen, René Groot Roessink en Frank Minkhorst, allen 25 jaar lid. Wietse Wieling, Harry Achterkamp en Freek Udink, 50 jaar lid.
Edi Schut, 60 jaar lid. Allen ontvingen zij de bijbehorende versierselen en een bos bloemen.
De heren Wieling en Schut moesten helaas verstek laten gaan maar werden thuis gehuldigd.
Onder het genot van een drankje werd tot laat in de avond nagepraat over deze zeer geslaagde dag.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.