Home / Hall / Succesvolle Nieuwjaarsloop Fitt2Go in Hall

Succesvolle Nieuwjaarsloop Fitt2Go in Hall

HALL – Om het nieuwe jaar sportief te beginnen, heeft Fitt2Go uit Hall voor het tweede opeenvolgende jaar een Nieuwjaarsloop georganiseerd in Hall. Het startschot werd zaterdag gegeven bij de voetbalvelden van SHE. De ruim 70 lopers en wandelaars liepen een mooie route van ruim 6 kilometer door de mooie omgeving Hall, zoals het Leusveld.


Bij terugkomst werd iedereen getrakteerd op heerlijke warme chocomel of glühwein in combinatie met heerlijke Nieuwjaarsrolletjes en/ of oliebollen.
De organisatie van Fitt2Go was in handen van Alies Hogeweij en Tom Wilgenhof. Alies Hogeweij sprak van een zeer geslaagde middag en zei dat een deel van de opbrengst wordt aangeboden aan het jeugdbestuur van SHE. “Wij zijn blij dat we gebruik mogen maken van de mooie accommodatie van SHE en via deze bijdrage willen wij graag iets terug doen aan de jeugdopleiding van SHE”, aldus Tom Wilgenhof.
Voor Foto’s en informatie over sportief beginnen in 2014 kan je terecht op www.fitt2go.nl
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.