Home / Dieren / Gediplomeerde saxofonisten

Gediplomeerde saxofonisten

DIEREN – Drum- en showfanfare Gelreband uit Dieren heeft er weer twee gediplomeerde muzikanten bij. Niek van Eeden (15) en Mieke Pellen (16) behaalden allebei hun diploma op saxofoon. Voor Mieke was het zelfs het tweede diploma, na een reeds afgesloten carrière op dwarsfluit. Niek behaalde het HaFa B diploma op altsaxofoon en Mieke het HaFa A diploma op sopraansaxofoon. HaFa staat voor Harmonieën en Fanfares.

Naast deze twee jonge saxofonisten zijn er bij de Gelreband momenteel ook trompettisten en slagwerkers in opleiding. Er is nog voldoende plek voor nieuwe leerlingen. Geïnteresseerden vanaf 8 jaar kunnen eens komen kijken op een repetitieavond vanaf 18.30 in het clubgebouw van de Gelreband, imboslaan 69. achter het Tango tankstation of contact opnemen met info@gelreband.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.