Home / Loenen / Play-in bij OLTO – iedereen kan meedoen

Play-in bij OLTO – iedereen kan meedoen

LOENEN – Op zondag 2 februari geeft muziekvereniging OLTO, in samenwerking met de AMF (Apeldoornse muziekfederatie), om 10.00 uur een play-in in De Brink te Loenen. Dit houdt in dat elke muzikant – jong of oud – zich samenvoegt in een orkest voor één dag.

 ‘s Ochtends zullen zij repeteren en ‘s middags om 16.00 uur zullen zij de gerepeteerde nummers ter gehore brengen. Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie.
Elke muzikant die op niveau van diploma A speelt, kan meedoen. Men hoeft niet eens lid te zijn van een vereniging. Iedereen is welkom. Deelname is gratis, en ook koffie/thee en de lunch komt voor rekening van de Loenense Muziekvereniging.

OLTO bestaat dit jaar 101 jaar en wil graag zoveel mogelijk muzikanten uit de regio samenbrengen. Het belooft volgens het bestuur een gezellige boel te worden, waar men ook nog eens met je hobby bezig is. Nadere info of opgave: info@olto.nl met vermelding van welke sleutel men leest G/F, welke partij speelt men normaliter en welk niveau men musiceert.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.