Home / Eerbeek / Respecttoernooi

Respecttoernooi

EERBEEK – In de Bhoele in Eerbeek stond onlangs een voetbaltoernooi op het programma voor de Bambi’s/Mini’s, de F- en de E-spelers van voetbalverenigingen: SC Brummen, vv SHE en vv Oeken. Maar liefst 128 kinderen deden hieraan mee. Dit deden ze in willekeurig samengestelde teams.

Het thema van dit toernooi was respect, op en buiten het veld. Toen iemand van de organisatie dat aan de kinderen uitlegde, ging er en vinger omhoog. Een jongetje vroeg: “Als ik dan de bal wil, moet ik dan vragen of ik alsjeblieft de bal mag?” Deze vraag werd aangegrepen om uit te leggen dat je in het veld helemaal niet moet praten!
Toen was het tijd om te spelen. De teams kregen de naam van een club uit het topvoetbal en een begeleidende leider/trainer of ouder. De (jeugd)scheidsrechters floten de wedstrijden geweldig. Het was een geweldige dag met ouders, trainers, leiders en scheidsrechters, maar bovenal de 128 kinderen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.