Home / Velp / Schaakles voor jong en oud

Schaakles voor jong en oud

VELP – De Velpse Schaalvereniging (VSV) is dit seizoen officieel gestart met de Velpse Schaakschool, zoals de jeugdafdeling heet. Wekelijks groeit het aantal enthousiaste kinderen dat les krijgt door middel van de beproefde Stappenmethode. De Schaakschool vliegt ook uit naar basisscholen om de leerlingen kennis te laten maken met de schaaksport. Regionaal heeft de Schaakschool al na korte tijd zijn naam gevestigd. Martijn Boele kan hierover meer vertellen, tel. 06-10640735, e-mail jeugd@velpsesv.nl.
De aandacht wordt eveneens op de senioren gericht. Binnenkort start een basiscursus schaken voor volwassenen. Deze cursus wordt gegeven in Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp op vrijdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur. De basiscursus bestaat uit tien lessen, de eerste vijf zijn gratis, voor de daarop volgende vijf wordt een bijdrage van 2 euro per les gevraagd. De eerste cursusdag is 31 januari. Alle informatie wordt verstrekt in De Paperclip op 24 januari tussen 19.00 en 20.00 uur. Contact opnemen met Eric de Winter kan ook, via tel. 026-3642433 of e-mail voorzitter@velpsesv.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.