Home / De Steeg / Carel Lanters in galerie Halte de Engel

Carel Lanters in galerie Halte de Engel

DE STEEG – Tot en met 30 januari presenteert Cultuurbedrijf RiQQ onder de titel Zonder Tijdsaanduiding, een expositie van werk van de Arnhemse kunstenaar Carel Lanters. In deze tentoonstelling toont Lanters een dwarsdoorsnede van zijn werk van de afgelopen jaren. Het vrije werk dat meerdere ontwikkelingen heeft doorgemaakt, is regelmatig aanleiding geweest voor het maken van monumentale werken in de publieke ruimte, waarvan er 25 in Nederland en daarbuiten zijn gerealiseerd. Het begon ooit met beeld- en geluidsonderzoek. Dat komt nu weer terug in de vorm van het bespelen van de Uilleann Pipes, een instrument dat door klanken, vormen tracht te genereren. Uit de recente serie Pronounceables wordt een aantal objecten getoond met de ondertitel ectoplasma’s. de expositie is te zien in galerie Halte de Engel in het gemeentehuis in De Steeg.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.