Home / Regio / Coop en klanten doneren 25.500 euro aan Giro 555

Coop en klanten doneren 25.500 euro aan Giro 555

REGIO – Naar aanleiding van de ramp op de Filippijnen, in november 2013, besloot Coop om per direct een statiegeldactie te starten. Klanten konden hun statiegeld doneren aan Giro 555, waarna Coop het eindbedrag verdubbelde. De actie was een groot succes. In drie weken tijd werd een geweldig bedrag van 25.500 euro ingezameld.

Sinds 2008 organiseert Coop Supermarkten het hele jaar door statiegeldacties voor diverse charitatieve instellingen. Klanten kunnen er bij het inleveren van hun lege flessen voor kiezen om hun statiegeld te doneren aan een goed doel. De supermarktorganisatie verdubbelt vervolgens de opbrengst. Op deze manier is in totaal al ruim 800.000 euro opgehaald voor verschillende organisaties.

Gerard Koning, Commercieel Directeur van Coop: “Gezien de omvang van de ramp konden wij niet anders dan in actie komen. We zijn trots dat we met dit mooie bedrag een bijdrage kunnen leveren aan de ondersteuning van de slachtoffers van de ramp.”

Voor meer informatie: www.coop.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.