Home / Velp / ROC A12 helpt scholieren bij hun studiekeuze

ROC A12 helpt scholieren bij hun studiekeuze

VELP – Veel vmbo’ers kiezen de komende maanden hun vervolgopleiding. Dit is een hele belangrijke, maar ook lastige beslissing. ROC A12 houdt op 24 en 25 januari open dagen om deze scholieren te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Studenten en medewerkers staan tijdens deze dagen klaar om bezoekers te informeren over meer dan 100 mbo-opleidingen in voltijd en deeltijd. Bij veel opleidingen is het ook mogelijk om voorlichtingen bij te wonen, workshops te volgen en zelf van alles te doen. Door het zelf ervaren en doen van dingen en het praten met studenten krijgen bezoekers een realistisch beeld van studeren bij ROC A12. Naast leerlingen zijn ook hun ouders welkom.
Bezoekers kunnen informatie krijgen over opleidingen in de richtingen Zorg & Welzijn, Horeca, Toerisme, Recreatie & Wellness, Handel, Economie & Administratie, Techniek & Technologie, ICT, Beeld & Geluid en Veiligheid & Sport.

www.a12.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.