Home / Loenen / Spritshz en Scouting met spooktocht

Spritshz en Scouting met spooktocht

LOENEN – Op zaterdag 18 januari houden de jongerenvereniging Spritshz en Scouting Vale Ouwe samen een spooktocht voor jong en oud. De locatie van de tocht blijft nog even geheim. Vanaf 19.00 uur zullen de eerste groepen vertrekken vanaf de kelder van Spritshz bij de Brink. Deelnemen kan vanaf zeven jaar onder begeleiding van een volwassene (18+), maximaal twee kinderen per begeleider. Later op de avond is de tocht voor jongeren en volwassenen. Deze start vanaf 20.30 uur. Aanmelden kan als individu of groep (max. 10 pers.) door een mailtje te sturen naar spooktochtloenen@outlook.com.
Opgave is niet verplicht maar wel gewenst. Na afloop van de spooktocht zal er voor de liefhebbers een afterparty zijn in Spritshz!
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.