Home / Loenen / Voorspeelochtend Jeugd OLTO

Voorspeelochtend Jeugd OLTO

LOENEN – Zondag om 11.00 uur, zal er een voorspeelochtend voor de jeugd van muziekvereniging OLTO, plaatsvinden in De Brink te Loenen. De jeugd, die soms pas vier maanden lessen volgen, zijn te horen met wat zij al op hun instrument kunnen. Speciaal voor die mensen (volwassene of jeugd) die zelf ooit een instrument hebben gespeeld of meer willen weten over de opleidingen of zelfs willen toetreden tot een der orkesten bij OLTO, is er een muziekmarkt. In de zaal liggen allerlei instrumenten waar leden van OLTO graag alles over willen vertellen. Ook de leraar die les geeft is aanwezig om vragen te beantwoorden. Iedereen is welkom.
Het bestuur wijst er op dat OLTO de helft van het lesgeld voor haar rekening kan nemen als men les neemt, en een instrument gaat bespelen die in een der orkesten gebruikt wordt. Informatie bij het bestuur of stuur een mail aan info@olto.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.