Home / Bronkhorst / Ruim 300 ritten Handsaam

Ruim 300 ritten Handsaam

BRUMMEN – Vanaf 1 januari beschikt Handsaam over een website waarop men alle gegevens kan vinden zoals, telefoonnummer, email-adres, aanvraagtijd, kosten en meer. De website is www. handsaam-brummen-eerbeek.nl.

De vrijwilligers van Handsaam hebben in 2013 -3285- inwoners van Brummen en Eerbeek heen en terug naar hun bestemming gereden. Dit aantal toont aan dat Handsaam een belangrijke voorziening is. Vaak wordt gedacht dat het alleen maar ouderen betreft, uit de gegevens blijk dat ook jongere mensen die even niet over eigen vervoer beschikken Handsaam bellen. Tussen 9.00 en 11.00 uur is een drukke tijd voor de vrijwilligers die de aanvragen voor de volgende dag opnemen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.