Home / Velp / Jonge ondernemer-student wint 1000 euro

Jonge ondernemer-student wint 1000 euro

VELP – Denise Kerssen won op 9 januari de hoofdprijs van 1000 euro tijdens de Dragon’s Den Pitch van Helicon Opleidingen Netwerkschool MBO Velp. Met de pitch voor haar massagepraktijk Goed Ontspannen won ze deze wedstrijd van twaalf andere studentondernemingen van Velpse Helicon-studenten.
Tijdens de Dragons’ Den Pitch op de Netwerkschool van Helicon in Velp, ging het er fanatiek aan toe. Dertien jonge ondernemers wilden ruim 250 gasten van hun mooie start-up onderneming overtuigen en gingen de strijd met elkaar en de jury aan. Denise Kerssen won die strijd. Op de tweede plaats kon Dario Duyves overtuigen met zijn onderneming Dario Duyves, Wildlife Media. De derde plaats wist Tamara Schmidt te veroveren met haar onderneming TAM for Dogs voor laagdrempelig hondenadvies.

De Netwerkschool van Helicon in Velp vindt het erg belangrijk dat haar studenten leren ondernemen. De Dragons’ Den Pitches (geïnspireerd door het BBC-programma Dragons Den) zijn de afsluiting van zes maanden experimenteren, leren ondernemen en vooral durven dromen. Van de 35 ondernemingen kwamen dertien ondernemingen de voorrondes door om hun studentcompany te presenteren tijdens de Dragon’s Den en zo kans te maken op een mooi startkapitaal.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.