Home / Klarenbeek / Man gewond bij ongeval in Klarenbeek

Man gewond bij ongeval in Klarenbeek

KLARENBEEK – Een 19-jarige man is gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Klarenbeek (gemeente Voorst). Door onbekende oorzaak botste de automobilist dinsdag tegen een boom aan de rechterzijde van de weg.

De 19-jarige automobilist uit de gemeente Apeldoorn reed op de Hoofdweg in Klarenbeek, komende uit de richting Loenen. Door onbekende oorzaak botste hij tegen een boom aan de rechterzijde van de weg. Door omstanders werd eerste hulp verleend. De man moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd, waarna hij met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.