Kringkampioenen bij de IJsselruiters

BRUMMEN – Tijdens de laatste selectie wedstrijden paarden dressuur van de kring Berkel-IJssel, hebben de leden van De IJsselruiters weer mooie prestaties laten zien. Danielle Noordermeer is met North Lake’s Malente in de klasse L2 dressuur Kringkampioen geworden en Lisanne der Nederlanden met Blom’s Bosley haalde dezelfde titel binnen in de klasse Z2.

Reserve Kringkampioenen zijn geworden Berdien Limpers met Alnero in de klasse M2 en Ceryl Hissink met Challenge JB in de klasse L1.

Door haar overwinning is Lisanne der Nederlanden afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen van Gelderland/Flevoland welke in februari zullen worden gehouden. Danielle Noordermeer mag niet uitkomen in de klasse L2 op de regiokampioenschappen omdat zij haar andere paard, Zon Primaire W, al in een hoge klasse heeft uitgebracht (ZZ-Zwaar).
North Lake’s Malente is pas 4 jaar, erg leergierig en heeft al veel overwinningen in de klasse L2 behaald. Gezien haar leeftijd mag Danielle pas per 1 april 2014 over naar de klasse M1 dressuur. De aankomende tijd zullen zij dan ook samen rustig verder trainen en verder te richten op de selecties van het buiten seizoen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.