Home / Klarenbeek / Evert Buitenhuis wint Tien over Rood

Evert Buitenhuis wint Tien over Rood

KLARENBEEK – Het 26e Tien over Rood toernooi bij de afdeling Biljart van de Sportclub Klarenbeek is weer voorbij. Er waren dit jaar 243 deelnemers, welke op de avonden van 6 tot en met 10 januari, hebben gespeeld. Ook werd op woensdag- en vrijdagmiddag gespeeld door 55+ biljarters. Na de voorrondes hadden zich 60 biljarters geplaatst voor de finales op zaterdag. Voor de finale hebben zich tien spelers geplaatst, hiervan waren er slechts drie, die vorig jaar óók in de finale zaten.
De einduitslag is als volgt: 1. Evert Buitenhuis,10 car. in 7 beurten, wint na barrage; 2. Paul Roosenboom 10 car. in 7 beurten; 3. Kurtca Kalayci 10 car. in 9 beurten, wint na barrage; 4. Gerlof Hoekstra 10 car. in 9 beurten; 5/6. Laus Veldman 8 car.; 5/6. Bert van Essen 8 car.; 7/8. Bertus van Maanen 7 car.; 7/8. Jan Bergervoet 5 car.; 9. Bert Weijn 4 car.; 10. Willem Bonekamp 3 car.
Evert Buitenhuis uit Klarenbeek zat al vaak in de finale, maar was nog nooit winnaar. Nu eindigde hij dus wel op de eerste plaats. Hij won in het verleden al wel bij andere toernooien, maar nog nooit bij zijn eigen biljartvereniging. Buitenhuis vond dit toch zijn mooiste overwinning.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.