Home / Beekbergen / Madelon Kempkes gestart met Fysiotherapie & Wellness Beekbergen

Madelon Kempkes gestart met Fysiotherapie & Wellness Beekbergen

BEEKBERGEN – Aan de Arnhemseweg in Beekbergen is sinds kort de nieuwe praktijk Fysiotherapie en Wellness Beekbergen gevestigd. Madelon Kempkes, fysiotherapeute en al een jaar werkzaam in Beekbergen, heeft naast haar vestiging in Gorssel nu ook een filiaal in Beekbergen. De praktijkruimte ligt in een idyllische omgeving die op zichzelf al rust brengt. De ruimte is gezellig ingericht en ademt een rustige sfeer uit.

U kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen. Als fysiotherapeute adviseert, begeleidt en behandelt zij bij klachten van het houdings,- en/of bewegingsapparaat. U kunt dan denken aan onder andere, lage rugklachten, schouderklachten, knie klachten, een nieuwe heup, knie of alle anderen spier,- en gewrichtsklachten. Ook met neurologische aandoeningen zoals, CVA en Parkinson kunt u bij haar terecht. Daarnaast biedt zij de mogelijkheid aan, om bij u aan huis te komen voor behandeling.
Naast doorverwijzing via de huisarts is het ook mogelijk om rechtstreeks advies in te winnen of fysiotherapie noodzakelijk is. Samen met u worden dan de mogelijkheden besproken. Voor de fysiotherapeutische behandelingen heeft de praktijk met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.
Wat betreft het Wellness gedeelte kunt u denken aan diverse ontspanningsmassages voor het lichaam, maar ook hotstone,- en hoofd-gezichtsmassage, bindweefselmassage en sportmassage behoren tot de mogelijkheden.

Een nieuwe behandeling in de praktijk is de Afslankingsmassage. Dit is een nieuwe techniek voor figuurcorrectie. Vrijwel alle vrouwen krijgen na de pubertijd last van cellulite, kleine vetophopingen of bobbeltjes, meestal in de buik, benen en billen. Dit heeft niets te maken met of u nu dik of dun bent. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de cellulitis aangepakt, de huid zal mooier en strakker worden en de omvang zal verminderen. Daarnaast zal men zich na een afslankingsbehandeling verkwikt voelen en een positiever zelfbeeld krijgen. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heup, billen, benen, armen en buik.
Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is onderdeel van een serie van 10 behandelingen gedurende vijf weken. Voor de meeste cliënten geldt dat na ongeveer 8 á 10 behandelingen de eerste resultaten merkbaar worden. De meeste dames merken dat zij na vijf weken één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.

Fysiotherapie & Wellness Beekbergen, Madelon Kempkes, telefoon: 06-51592667; www.wellnessgorssel.nl.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.