Home / Dieren / Lustrumjaar Dierens mannenkoor feestelijk afgesloten

Lustrumjaar Dierens mannenkoor feestelijk afgesloten

DIEREN – Het Dieren mannenkoor heeft het lustrumjaar (45) afgesloten met een gezellige avond voor de leden met hun partners. De organisatie was in handen van de koorleden Jaap van Herwaarden en Jaap van der List. Jubilarissen (foto) waren er ook:

Wim Gunsing was 25 jaar koorlid en werd als zodanig toegesproken door de voorzitter, zijn kwaliteiten werden geroemd en zijn liefde voor het zingen is op zeer jonge leeftijd begonnen. Daarnaast is hij handig in klussen maar heeft ook technisch inzicht vooral bij auto’s. Ger van der Lubbe is 12,5 jaar koorlid. Hij is zeer muzikaal, speelt piano en orgel en als het nodig is begeleidt hij het mannenkoor. Hij is ook organist in de kerk. De jubilarissen kregen de bijbehorend versierselen uitgereikt.

Klaas de Vries is vanaf 1985 de vaste pianist, hij stopt er nu mee. Ook zijn kwaliteiten werden geroemd. Er waren bloemen voor Ria ven Voorst en Siem van Sluijs ,werkers achter de schermen. Tenslotte werd afgesloten met een warm en koud buffet. Tussendoor waren er komische bijdragen van koorleden. Het Dierens mannenkoor repeteert iedere maandag avond van 19.45 uur – 22. 00 uur. Mannen die van zingen houden zijn hartelijk welkom. Op 1 maart staat er weer een concert op het programma samen met het Edes orkest in Ede.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.