Home / Dieren / Dierense slachtoffer van gewelddadige tasjesroof

Dierense slachtoffer van gewelddadige tasjesroof

DIEREN – Een jonge vrouw in Dieren is in de late avonduren van maandag 13 januari het slachtoffer geworden van een gewelddadige tasjesroof. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Het slachtoffer raakte bij het voorval lichtgewond. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer werd bij thuiskomst omstreeks 23.00 uur aan de Zutphensestraatweg in Dieren verrast door een onbekende man, die haar vastgreep en mishandelde. Vervolgens zag hij kans om er met haar handtas vandoor te gaan. Hij rende weg richting Spoorstraat.

Het zou gaan om een blanke jonge man van tussen 18 en 20 jaar, met blond stekelig haar en een mager postuur. De jongen had een langwerpig gezicht en ingevallen wangen. Hij droeg een zwart glimmende jas met een bontkraag, een spijkerbroek en sportschoenen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.