Home / Doesburg / Fietsvakantie avond bij Xycleservice Doesburg

Fietsvakantie avond bij Xycleservice Doesburg

DOESBURG – Op woensdagavond 22 januari om 19.30 uur houdt fietsspeciaalzaak Xycleservice aan de Leigraafsweg 33F in Doesburg een fietsvakantie-avond onder de inspirerende noemer: "Er is geen onderweg naar een doel, de reis zelf is het doel".
Doordat de laatste jaren de populariteit van het op vakantie gaan met de fiets is toegenomen, wordt tijdens deze avond geprobeerd u mee te nemen in de wereld van het reizen met de fiets!

Van uitrusting tot bestemming, navigatie en onderkomen, alleen of in groepsverband. Deze avond is bedoeld voor een ieder die loopt met de gedachte om ooit ook eens een reis te maken met de fiets of misschien al bezig is met het plannen van een tocht of vakantie. U kunt deze avond op al uw vragen een antwoord krijgen om nog dichter bij uw doel of droom uit te komen. Ook voor, alleen, de mooie verhalen en plaatjes bent u van harte welkom.
Deze avond zal worden verzorgd door Jan Delsink, vakantiefietser in hart en nieren met reizen naar o.a. Lourdes, Wenen en Santiago de Compostela. Over zijn reis naar Santiago schreef hij zelfs een boek en op dit moment bereidt hij zich voor op een fietstrip naar Rome. Ook fietst hij als gids regelmatig mee tijdens de georganiseerde groepsreizen van ‘effeweg.nl’, tijdens deze groepsreizen kan er óók met elektrische fietsen worden gereden op diverse mooie plekken in Europa. U bent dus van harte welkom en sluiten af met wat pakkende teksten voor deze informatieve avond: De weg vertelt de pelgrim niet wat hem wacht. Regen en wind, zon en blauwe luchten. Mooie vergezichten, bijzondere ontmoetingen. Slopende hellingen, technisch malleur… Dagen alleen, dagen met gezelschap. "You never bike alone!"

Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan graag even doorgeven per mail, telefoon of in de winkel van Xycleservice vóór woensdag 22 januari! Deelname is gratis! xycleservice@gmail.com of 0313-412727. Tijdens deze avond zijn er stoelen, koffie en thee aanwezig.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.