Home / Dieren / Volleybalkampioenen!

Volleybalkampioenen!

DIEREN – Volleybalvereniging Auto van Oort/Rebelle heeft weer een kampioen. Het jongens jeugdteam is winterkampioen geworden. De jongens, Niels Germeraad, Matthias Schülski, Wouter Boose, Kjell Zantinge en Javan Kassenaar, speelden dit jaar voor het eerst samen. Dat bevalt goed. Onder leiding van trainer Wouter Hol zijn zij met grote voorsprong eerste geworden. Het hielp natuurlijk ook dat de Spelerij Uitvinderij als sponsor de jongens van nieuwe shirts heeft voorzien. De knapen zijn gehuldigd door Jos en Riet Spanbroek en natuurlijk was er voor iedereen een medaille.
Ook deze seizoenshelft gaan de jongens weer voor het kampioenschap. Door iedere week te trainen leren ze steeds meer en worden ze steeds beter. Als je ook een keer mee wil komen doen, je bent van harte welkom! Wij trainen onder begeleiding van goed opgeleide trainers iedere woensdag vanaf 16.45 uur in Sporthal Theothorne.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.