Home / Velp / Jagyba Sport & Health organiseert gratis Open Doe Week

Jagyba Sport & Health organiseert gratis Open Doe Week

VELP – In de week van 20 t/m 26 januari organiseert Jagbya Sport & Health een Open Doe Week. Gedurende deze week kan iedereen gratis kennis maken met alle activiteiten en faciliteiten. Jagbya zal in deze week een speciaal programma hebben met thema- en test avonden.

Goede voornemens op het gebied van gezondheid, die hebben we elk jaar allemaal. Om u hiermee te helpen vinden er thema-avonden plaats met als onderwerp: Verantwoord en Blijvend Afslanken en een uitgebreide uitleg over ons vernieuwde Persoonlijk (Groeps) Fitness Plan plan, tevens zal er deze avonden uitleg worden gegeven hoe het Persoonlijk (Groeps) Fitness Plan u gaat helpen uw doelstellingen te behalen! Verder bestaat de mogelijkheid om een gratis advies te verkrijgen van de Haarbus, die wederom aanwezig zal zijn, of om een uitgebreide Healthcheck te laten doen.

Bij inschrijving in de Open Doe Week profiteert men van één maand gratis sporten en 50% korting op het inschrijfgeld. Vraag naar de voorwaarden

Voldoende mogelijkheden om de goede voornemens waar te maken! Voor deelname aan de Gratis Open Doe Week kunt u contact opnemen met Jagyba Sport & Health, tel 026-3646341, www.jagyba.nl of via onze facebookpagina.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.