Home / Doesburg / SC Doesburg begint aan het jaar van het eeuwfeest

SC Doesburg begint aan het jaar van het eeuwfeest

DOESBURG – De nieuwjaarsreceptie van Sportclub Doesburg werd druk bezocht. De bijeenkomst was ook de aftrap voor de viering van het eeuwfeest, want SC Doesburg bestaat 100 jaar.

De receptie begon met een indrukwekkende één minuut stilte voor de helaas veel te vroeg overleden rood-blauw man: Chris Derksen. Een trouwe supporter van Sportclub Doesburg.

Na dit imponerende maar warme begin werden Laurens Ott, Wim Egbertzen en Rodney Hartgers, huidige bestuursleden die vijf jaar geleden de club nieuw leven inbliezen, naar voren geroepen. Aan hen de eer om het logo voor het 100-jarig jubileumjaar van Sportclub Doesburg te onthullen. Door het wegtrekken van drie Sportclub Doesburg vlaggen werd het nieuwe logo onthuld en was de aftrap voor het 100-jarig jubileumjaar van Sportclub Doesburg een feit.

Natuurlijk werden ook alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Eef Jansen en Ricardo Hartjes: 25 jaar, Derk Schrader en Bertus Tiecken: 40 jaar en Joop Gabriёl: 50 jaar. Allemaal personen met een rood-blauw hart die ontzettend veel voor de club hebben gedaan, betekend en nog steeds betekenen. Hulde aan hen allen!

Tot slot werd door architect Jan Rooding van Rooding Architecten een presentatie over de nieuwe accommodatie gegeven. De plannen laten een imposant complex zien waar in de beperkte ruimte die ter beschikking is op een duurzame wijze in alle benodigdheden wordt voorzien. Een plan waar Sportclub Doesburg de komende jaren weer verder mee kan.

Sportclub Doesburg kan terugkijken op een geweldige start van het 100-jarig jubileumjaar. Een jaar dat nog vele mooie activiteiten in petto heeft.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.