Home / Bronkhorst / Brummens Lokaal Belang houdt eerste ledenavond

Brummens Lokaal Belang houdt eerste ledenavond

BRUMMEN / EERBEEK – Lokaal Belang, de nieuwe lokale politieke partij in de gemeente Brummen, houdt z’n eerste ledenvergadering op woensdagavond 29 januari in Eerbeek. Dan wordt onder meer uitgebreid gesproken over de deelname aan de komende gemeenteraadsverkiezingen, over het verkiezingsprogramma en over de te voeren verkiezingscampagne. De leden stellen op die avond ook de kandidatenlijst vast.

Zoals bekend is een belangrijk uitgangspunt van Lokaal Belang puur lokale politiek, waarbij de aandacht gericht is op de belangen van Eerbeek, Brummen en de overige kernen en hun inwoners. De partij bepaalt onafhankelijk van landelijke en provinciale partijpolitieke belangen een eigen koers.
Inwoners van de gemeente Brummen die mee willen doen met Lokaal Belang, de partij willen steunen of gewoon meer willen weten, kunnen zich melden via het mailadres: lokaalbelang_eerbeekbrummen@upcmail.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.