Home / Velp / Vakantie boeken in reisbureau beslist niet duurder

Vakantie boeken in reisbureau beslist niet duurder

VELP – Hoewel het tegenwoordig op zich eenvoudig is om via internet te boeken, maken nog steeds veel mensen gebruik van de service die een reisbureau biedt. “Zeker als je specifieke wensen hebt of nog niet precies weet waar je heen wilt, kunnen wij je goed van dienst zijn. We hebben kennis van de bestemmingen en kunnen goed adviseren. Het Internet is een prima bron om inspiratie op te doen of om prijzen te bekijken, maar voor advies moet je toch echt bij ons zijn”, aldus Wim Veerman van reisbureau Arke aan de Overtuin in Velp.

Veerman legt uit: “Mijn collega’s en ik hebben samen meer dan honderd jaar ervaring in de reisbranche. En, om een misverstand uit de wereld te helpen, de reizen kosten bij ons precies hetzelfde als op internet. Je krijgt er alleen een stukje service bij.”
Arke is een all-round reisbureau, dus kunnen er reizen worden geboekt van alle bekende reisorganisaties. Of het nou om een kant en klare pakketreis of een zelf samengestelde rondreis gaat, Arke regelt alles tot in de puntjes. “En we boeken ook via Duitse touroperators, die soms goedkoper zijn.”

Arke is nog het enige reisbureau in Velp. Het Internet heeft een behoorlijk sanering binnen die branche veroorzaakt. Toch gelooft Veerman heilig in het nut van een ‘stenen’ reisbureau. “We maken dat op uit het feit dat we hier met vijf mensen nog steeds erg druk zijn bij het adviseren en boeken. Er is natuurlijk wel iets veranderd. Mensen komen niet om hele stapels reisgidsen om thuis iets uit te zoeken. Dat zoeken, het opdoen van ideeën, is iets dat vrijwel volledig naar het internet is verschoven. Maar bij het boeken doemen nog wel eens problemen op. Voor de wat meer uitvoerige reizen wordt dan toch nog vaak voor een reisbureau gekozen. En ook is er nog grote groep mensen die het prettig vinden dat wij hen adviseren en bedienen bij het samenstellen en boeken van hun vakantie. Gewoon gemak, geen gedoe.”

Het is aan het begin van het jaar erg druk op het reisbureau aan de Overtuin. “Er worden momenteel veel kortingen gegeven door touroperators. Het is beslist interessant vroeg te boeken. Je hebt dan ook nog alle keus natuurlijk”, legt Veerman uit. En hij heeft ook nog een hele aantrekkelijke aanbieding voor ‘rustzoekers’. “We hebben momenteel een actie met 4-sterren resort Wanapa op Bonaire. Negen dagen voor € 999,-. Het is een resort met een uitzonderlijk hoge klantwaardering van 9,7!”
En Wim Veerman heeft ook nog een actie speciaal voor de lezers van Regiobode. Wie dit artikel uitknipt en meeneemt, betaalt geen € 29,50 boekingskosten!

Arke in Velp is geopend van 09.30 tot 18.00 uur, op vrijdag is er koopavond tot 20.00 uur en op zaterdag is het reisbureau open van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.arke.nl; telefoon: 026-3635256.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.