Home / Beekbergen / Beekbergense amazone Kringkampioen

Beekbergense amazone Kringkampioen

BEEKBERGEN – Onlangs is Olivia Braaksma uit Beekbergen, lid van ponyclub de Bosruiters, gehuldigd als Kringkampioen van de Kring Noord Oost Veluwe. De huldiging vond plaats in Hulshorst na afloop van de laatste springwedstrijd in een serie van drie om het Kringkampioenschap.
De pas achtjarige Olivia Braaksma won de titel met haar pony Ramona in de klasse B springen cat. A/B. Zij was niet de enige kampioen bij de Bosruiters, want de elfjarige Lisa Klopman werd eerste in de klasse L springen cat. A/B met haar pony Roseta. Met deze bijzondere prestatie kwalificeerden beide amazones zich voor de Regiokampioenschappen Gelderland/Flevoland die op 22 februari worden verreden.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.