Home / Doesburg / GroenLinks Doesburg opent huiskamer voor keukentafelgesprekken

GroenLinks Doesburg opent huiskamer voor keukentafelgesprekken

DOESBURG – Vanaf zaterdag 18 januari opent GroenLinks Doesburg een huiskamer in het centrum van Doesburg. In de huiskamer is iedereen van harte welkom om ideeën te delen en aan te schuiven aan de keukentafel voor een gesprek. GroenLinks hoort graag wat er leeft en gaat het gesprek aan. Elke zaterdag staat er een ander thema centraal.

De huiskamer van GroenLinks is tot en met de verkiezingen, op 19 maart, elke zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur aan de Ooipoortstraat 41. De koffie staat klaar.
Zaterdag 18 januari staat arbeidsmarkt en ontwikkeling op het programma, 25 januari plan Looierspark. (Let op: ‘s middag een andere locatie – Koppelweg 18 (van 14.00 tot 16.00 uur) met een wandeling door het toekomstige park, 1 februari staat kwaliteit binnenstad op het programma, 8 februari zorg en welzijn, 15 februari duurzaam Doesburg, 22 februari verkeer en vervoer 1 maart sport, 8 maart cultuur en onderwijs en 15 maart participatiemaatschappij.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.