Home / Velp / Vrouwen Vocaal sluit sfeervol af

Vrouwen Vocaal sluit sfeervol af

VELP – Vrouwen Vocaal Velp heeft 2013 afgesloten met een sfeervol kerstconcert in een volle Oude Jan te Velp. Het jaar 2014 staat voor Vrouwen Vocaal in het teken van een Frans project, met muziek van onder andere Faure, Poulenc, Franck en Debussy.
Dit project wordt in het najaar uitgevoerd in een tweetal concerten: op 26 oktober in Rheden en er wordt nog overlegd met verschillende partijen buiten de gemeente Rheden voor een tweede concert in oktober of november.
Met dit Franse programma kiest Vrouwen Vocaal net als met het kerstconcert, voor een uitdagend project. Dit betekent dat vrouwen die geen lid zijn van het koor en wel graag op projectmatige wijze mee willen werken aan dit programma, van harte welkom zijn. Het koor heeft vooral behoefte aan uitbreiding van de altsectie, maar ook vrouwen met andere stemmen zijn welkom. Het koor verwacht van haar (project)leden dat ze zangervaring hebben en thuis hun partijen instuderen.
Belangstellenden zijn uitgenodigd om de komende weken, voor 17 februari, een repetitie van het koor bij te wonen. Vrouwen Vocaal repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de kerk van de Vrije Evangelie Gemeente in Velp.

Anda van Steinvoorn, tel. 06 532 022 55
www.vrouwenvocaalvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.