Help de padden veilig oversteken

DIEREN / LAAG-SOEREN – De paddentrek is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij padden (en andere amfibieën) van hun winterverblijven naar het water trekken om zich voort te planten. Helaas worden veel padden bij het oversteken van de Harderwijkerweg doodgereden. Daarom zoeken de gemeente Rheden en Loo Plan vrijwilligers die willen helpen de opgevangen dieren over te zetten. Dit gebeurt tussen half februari en begin april. Iedere hulp is welkom, twee avonden of ochtenden gemiddeld per week. Alle inwoners van de gemeente Rheden, ook ouders met kinderen of verenigingen zijn welkom.

Anja Koning, tel. 026 – 3514174 of 06 – 23691955
E-mail. anja.koning@looplan.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.