Home / Dieren / Help de padden veilig oversteken

Help de padden veilig oversteken

DIEREN / LAAG-SOEREN – De paddentrek is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij padden (en andere amfibieën) van hun winterverblijven naar het water trekken om zich voort te planten. Helaas worden veel padden bij het oversteken van de Harderwijkerweg doodgereden. Daarom zoeken de gemeente Rheden en Loo Plan vrijwilligers die willen helpen de opgevangen dieren over te zetten. Dit gebeurt tussen half februari en begin april. Iedere hulp is welkom, twee avonden of ochtenden gemiddeld per week. Alle inwoners van de gemeente Rheden, ook ouders met kinderen of verenigingen zijn welkom.

Anja Koning, tel. 026 – 3514174 of 06 – 23691955
E-mail. anja.koning@looplan.nl

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.