Rein Boerkamp vrijwilliger van het jaar

KLARENBEEK – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de SC Klarenbeek, is Rein Boerkamp benoemd tot vrijwilliger van het jaar 2013. Boerkamp behoort al jaren tot het grote leger vrijwilligers die de club kent. Hij zet zich vooral in voor de afdeling biljart. Lange tijd was hij voorzitter. Boerkamp zorgt er voor dat het horecagedeelte goed loopt. Hij zit ook in de barcommissie en is inzetbaar op vele activiteiten van de club. Ook zijn vrouw Leida werd in de huldiging betrokken.

De toespraak van de voorzitter tot Rein Boerkamp was een onderdeel van de druk bezochte receptie. Burgemeester Jos Pennix was ook van de partij en prees de club voor haar vasthoudendheid om het een en ander te bereiken.

Volgens traditie worden er tijdens de nieuwjaarsreceptie ook een aantal trouwe leden gehuldigd. Voorzitter Bart Brouwer had erespeldjes voor de jubilarissen die zestig, vijftig, veertig of vijfentwintig jaar lid waren van de vereniging. Een voor een werden ze naar voren geroepen om de huldiging te ondergaan. Zestig jaar lid was G. Boerkamp. Vijftig jaar lid waren: J. Bloem, T. Boerkamp, J. Elijzen en W. Paalman. Een speldje voor veertig jaar kregen H. Berends, R. Buiting, M. Reusken en J. Vriezekolk. Vijfentwintig jaar lid waren: T. Uiterweerd, B. van Heeren, P. Bourgonjen, C. de Croon. D. Neuteboom-Spijker, M. Rijnhout en P. Vredegoor.

Daarnaast waren er een aantal activiteiten vanuit het bestuur van de Stichting Multifunctioneel Centrum. Door de werkgroep Dorpsfilm werd het eindbedrag van de film bekend gemaakt en wel met een mooi bedrag van 18.500 euro. De leden van de werkgroep kregen naast waarderende woorden ook een attentie aangeboden.
Ook was er de onthulling van een maquette van het Multifunctioneel centrum gemaakt door Martin Ganzevles en Gemma Leisink. Vanaf de tekening hebben beiden het centrum op schaal nagemaakt. Heel veel uren zijn er in gestoken. Deze maquette is thans te bewonderen in de kantine van de SC Klarenbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.