Eerbeekse boys eert trouwe leden

EERBEEK – Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging Eerbeekse Boys werden de jubilarissen gehuldigd en werden de plannen voor het komende jaar bekendgemaakt.
Deze gezellige middag werd vooraf gegaan door de traditionele nieuwjaarswedstrijd waarbij de spelers van de huidige A1 het opnamen tegen de trainers van diverse elftallen. De A-jeugd won met 6-2.
Na afloop van de wedstrijd was de kantine weer goed gevuld en was er op de altijd sfeervolle nieuwjaarsreceptie voor de leden de gelegenheid om elkaar een gelukkig en gezond nieuwjaar te wensen. Voorzitter Peter de Zwaan bedankte in zijn speech de vele vrijwilligers die werkzaam zijn voor de vereniging maar ook de sponsoren van Eerbeekse Boys. Daarnaast werden de, over het algemeen, goede prestaties van de diverse elftallen benoemd en werden de kampioenschappen van het 2e en het 5e elftal extra uitgelicht. Tevens werd medegedeeld dat de samenwerking met de drie selectie-trainers (Tim Berns (1e), Martijn van de Hel (2e) en Frank Pietersz (3e)) voor het seizoen 2014/2015 wordt voortgezet. Verder werd het initiatief van de vier voetbalverenigingen uit de gemeente Brummen (Sp Brummen, Eerbeekse Boys, VV Oeken en SHE) belicht. Het gaat om het initiatief ‘Wij gaan voor respect en sportiviteit’. Dit om de strijd aan te gaan tegen geweld op de velden.

Na het maken van de foto van de jubilarissen was er nog ruim de tijd voor de vele aanwezigen voor een gezellige middag. De volgende jubilarissen werden gehuldigd:
Geert Brouwer: 70 jaar; Jan van der Veen: 60 jaar; Dik Kaatman: 50 jaar; Bennie van den Brink, Gerrit Bosgoed, Johan Berends, Henk Slot en Erjan Fukkink: 40 jaar; Herman van Oldenmark, Bart Hulleman, Willie Koers, Wilhard Jansen, Peter Hommel, Gert Karrenbelt, Remco Nolsen en Remon Hillebrandt: 25 jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.