Jumbo Eerbeek geeft voorlichting over voeding

EERBEK – “Er is de laatste tijd veel te doen over voeding, en wij willen daar graag op een eerlijke manier en een goede wijze voorlichting over geven.” Jumbo franchisenemer en tevens 1e Super-Supermarkt Keurmerk gecertificeerde van Nederland, Casper Heine uit Eerbeek, legt uit waarom hij samenwerking heeft gezocht met twee lokale professionals op het gebied hoe om te gaan met het thema gezond met voeding.

"Ik kwam afgelopen jaar nauwer in contact met voedingsdeskundige Petra Vennik, omdat zij voor onze medewerkers enkele workshops heeft gedaan voor onze medewerkers. Wij willen namelijk gewoonweg een autoriteit zijn als het gaat om voeding. Het is tenslotte ons vak. Wij zijn van mening dat het opleiden van onze medewerkers in onze geweldige Jumbo een continu proces moet zijn. Het gaat niet alleen om de werkzaamheden op een goede wijze uitvoeren, maar wij willen ook uitstralen dat wij van ons vak houden, onze medewerkers hebben echt passie voor food, mede daardoor zijn we afgelopen jaar ook uitgeroepen tot beste zelfstandige supermarkt van Gelderland."
Er wordt de laatste tijd veel geschreven in de media over voeding, maar is het allemaal waar? De discussie over wat wel en niet gezond is, roept veelal meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. En wat voor de een goed is kan voor de ander problemen opleveren. Eind november is er een try-out geweest van de Eerbeekse deskundigen Mieke Verweij en Petra Vennik. De workshop is geëvalueerd en dat gaf aanleiding voor Jumbo Eerbeek om de samenwerking aan te gaan. Er is gekozen voor twee mogelijkheden voor belangstellenden, er kan een winkelronde worden gemaakt onder begeleiding waarin veel wordt uitgelegd over de functionaliteiten van bijvoorbeeld vetten, eiwitten, koolhydraten, vitamines en mineralen.
Daarnaast is er een uitgebreide workshop waarin ook gekookt wordt en waarin veel geproefd gaat worden.
Zaterdag 18 januari staan Mieke Verweij en Petra Vennik in de Jumbo Eerbeek om meer informatie te geven over de winkelronde en de workshop. U kunt terecht tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Voor meer vragen kunt u ook mailen; jumbo@eerbeek.nl, of kijk op de website: gezondmetvoeding.org
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.