Home / De Steeg / Raadslid VVD naar lijst OPA

Raadslid VVD naar lijst OPA

DE STEEG – Lineke Wassenaar, raadslid van de VVD in de gemeente Rheden, is gevraagd om een overstap te maken naar de nieuw op te richten partij OPA in Rheden. Lijst OPA (Ouderen Politiek Actief) is het lokale alternatief van de landelijke partij 50plus. Die landelijke partij besloot eerder om de lokale verkiezingen te mijden.

“Lineke Wassenaar is door initiatiefnemer Olof Wullink gevraagd om de overstap naar OPA te maken. Voor Lineke was er geen plek meer op de lijst van de VVD. Wij zijn een liberale partij en vinden dan ook dat mensen moeten doen wat ze willen. Lineke zette zich altijd erg in voor de ouderen dus dat ze deze stap maakt, kan ik me voorstellen”, aldus Ronald Haverkamp, lijsttrekker van de VVD Rheden.
Lineke Wassenaar is vanaf maart 2010 raadslid voor de lokale VVD geweest. Zij zal haar periode tot maart 2014 (gemeenteraadsverkiezingen) gewoon als raadslid van de VVD blijven uitzitten. Lineke wil ook graag lid blijven van de VVD. “Die combinatie van twee partijen is voor ons geen probleem”, aldus Haverkamp.
Haverkamp en de fractie wensen Lineke heel veel succes toe en danken haar voor alle inzet die zij voor de VVD geleverd heeft.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.