Home / Laag-Soeren / Veluwezoom naar Gelderse Kampioenschappen

Veluwezoom naar Gelderse Kampioenschappen

LAAG-SOEREN – In Laag-Soeren vond onlangs de derde selectiewedstrijd dressuur pony’s plaats. De klasse Z1/Z2 mocht de spits afbijten. Lisa Tervort en Kasper vertegenwoordigen de Veluwezoom in deze hoogste ponyklasse. Lisa en Kasper mogen zich door de resultaten van de voorgaande wedstrijden Kringkampioen Z2 noemen.
Dezelfde titel is er voor Matlou Rutten en Sytse, maar dan in de klasse M1. Marlou mag ook naar de Gelderse Kampioenschappen.
Prijzen waren er voor Anne van ’t Land en Promiss in de L1 en Celine Vacirca en Boris in de klasse L2. In de klasse L1 zijn Anne en Bente Mulder reserve voor deelname aan de Gelderse Kampioenschappen. In de L2 mag Bowien Voskamp in ieder geval naar deze kampioenschappen met pony Sisco en zijn Celine Vacirca en Quinty Hillebrand reserve.
Aan het einde van deze drukke dag was het de beurt aan de B combinaties. Isa Ruizendaal en Joep eindigden op een knappe vijfde plaats. Anniek Cziesso en AB pony Fleurtje scoorden 190 punten in de B klasse en staan eveneens reserve. De Gelderse kampioenschappen zijn op 15 februari in Kootwijkerbroek, Brummen en Nijkerk. Er is nog niet bekend welke klasse waar wordt gereden.

 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.