Home / Eerbeek / SKKB heeft weer uitgedeeld

SKKB heeft weer uitgedeeld

EERBEEK – De Stichting Kinderkleding Beurs (SKKB) heeft, ondanks de verhuizing vorig jaar, toch nog een flink bedrag overgehouden om uit te delen aan goede doelen. Maar liefst 6000 euro is verdeeld.

Victory4All, een nieuw goed doel binnen SKKB, heeft 1000 euro gekregen. Deze stichting helpt kinderen in de sloppenwijken van Zuid-Afrika door hen onderwijs en begeleiding te bieden. Ook wordt een dagverblijf voor kinderen met een beperking gesteund. Kijk voor meer informatie hierover op www.victory4all.com.
De rest van het geld is verdeeld over de bekende doelen, zoals Kiboe, Connecting Hearts voor kinderen in India, stichting Ned Rom voor buitenschoolse opvang van Roma kinderen, Actie Hongerpot voor kinderen in Kenia en Roel Nieuwenkamp kreeg weer geld voor kinderen in Roemenië.
De SKKB is te vinden aan de Derickxkamp 2 in Eerbeek en geopend op dinsdag van 09.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur en op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur. Ook is de winkel iedere tweede zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Nu er meer ruimte is, kan SKKB ook kinder- en wandelwagens, boxen, bedjes, maxi cosy’s, speelgoed en dergelijke verkopen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.