Home / Klarenbeek / Inschrijven voor steeds grotere optocht Klarenbeek

Inschrijven voor steeds grotere optocht Klarenbeek

KLARENBEEK – Carnavalsvereniging De Neutenkrakers organiseert weer een grote carnavalsoptocht door Klarenbeek, op zaterdag 1 maart. De inschrijving hiervoor is inmiddels al weer begonnen. De stoet in Klarenbeek wordt nog steeds groter, dus tijdig aanmelden is van belang.

Wie het enthousiasme eeft om mee te doen met deze grote optocht kan inschrijven in de volgende categorieën: Jeugd tot 5 personen, Jeugd vanaf 5 personen, Loopgroep tot 5 personen, Loopgroep vanaf 5 personen, Kleine Praalwagen of Grote Praalwagen. Inschrijven via: www.cvdeneutenkrakers.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.