Jubilarissen bij VV Oeken

BROEK – De eerste zondag van het jaar was het weer tijd voor de Nieuwjaarswedstrijd bij VV Oeken in het buurtschap Broek bij Brummen. Ook dit keer werd gestreden tussen het huidige eerste elftal van vv Oeken en de oud 1e spelers. Inzet was de Henk Berkelder Cup.
Ditmaal ging de beker naar de jonge jongens. Aansluitend op de Nieuwjaarswedstrijd werd de nieuwjaarsreceptie in Uitspanning De Vroolijke Frans gehouden, waarbij ook de jubilarissen werden gehuldigd.

In zijn nieuwjaarstoespraak gaf voorzitter Axel Nagtegaal aan dat vv Oeken, na een hectische tijd, zich nu in rustig vaarwater bevindt. Dit is zeker geen aanleiding om achterover te leunen. De inzet van de vele vrijwilligers om de voetbalvereniging draaiende te houden blijft nu, meer dan ooit, noodzakelijk. “We kunnen terug zien op een stabiele ontwikkeling, zowel organisatorisch als financieel. Dit jaar zal een sluitende begroting worden afgeleverd. Echter, het uitvoeren van de al zo lang gewenste renovatie van vier kleedkamers blijkt financieel (nog) niet haalbaar. De inkomsten vanuit de brede exploitatie van het clubhuis, ingezet in 2013, zullen hierbij een sleutelrol moeten gaan vervullen. Daarnaast blijkt dat de leden de sociale draaischijffunctie van het eigen clubhuis steeds meer waarderen en hier zelf invulling aan geven”, aldus de voorzitter.

De samenwerking met hoofdsponsor en goede buur, uitspanning De Vroolijke Frans zal verder worden verdiept. Het contract met hoofdtrainer André Tolstra zal in 2014 worden gecontinueerd. Daarnaast zal vv Oeken haar samenwerking met SHE in Hall nader gaan uitwerken. Met een open agenda zal op zowel bestuurlijk- en voetbal technisch niveau de raakvlakken tussen beide clubs nader worden onderzocht.

Met genoegen werd Hans Went aangekondigd als nieuw bestuurslid algemene zaken. Hiermee is het bestuur weer geheel voltallig en kan, ook komend jaar, vv Oeken zich volledig richten op het beleven van voetbal in de regio voor meisjes, jongens, vrouwen en heren zowel op het veld als in de zaal.

Natuurlijk werd er ook stilgestaan bij de verenigingsjubilarissen. Piet Schäfer, Rik ten Broek, Vincent Steenmans en Johan Oosting zijn 25 jaar lid van vv Oeken en Peter Schigt en Gert Slief reeds 40 jaar. (op de foto van links naar rechts Rik ten Broek, Piet Schäfer, Gert Slief)

Er werden nog meer leden voor het voetlicht gehaald. Wim Bleumink, één van de vrijwilligers die altijd voor zijn club klaar staat werd in de spotlights gezet. De sportvrouw van het jaar was Lotte v/d Linden en bij de heren ging de prijs naar de aanvoerder van het 1e elftal Jan Joost Heezen. De badjas voor ‘vrijwilliger van het jaar’ ging dit jaar naar Rens Hardijzer, coördinator bij de junioren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.