Home / Hall / Rennen van Broek naar Hall

Rennen van Broek naar Hall

HALL – Aan het begin van het jaar vond traditiegetrouw de jaarlijkse Gert Mulder Crossloop plaats. Dit keer werd deze gezamenlijke activiteit van vv Oeken en vv SHE georganiseerd door de club uit Hall. Er werd gelopen over diverse afstanden vanuit Oeken (Broek) naar Hall. Na de finish konden de kinderen even uitblazen, wat drinken en een broodje knakworst eten, waarna de prijsuitreiking volgde. Onder luid applaus mochten de nummers 1 t/m 3 telkens plaatsnemen op het ereschavot, waar ze een mooie medaille van sponsor Gert Mulder kregen omgehangen. De crossloop was weer een groot succes door het hoge deelnemersaantal, de medewerking van veel vrijwilligers en de steun van sponsor Gert Mulder.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.