Alle info gemeenteraads-verkiezingen Apeldoorn bij elkaar

APELDOORN – Woensdag 19 maart 2014 zijn de gemeenteraads-verkiezingen en voor het gemak is alle informatie hierover gebundeld op www.apeldoorn.nl/verkiezingen. Hier vindt u onder andere alle geplande verkiezingsactiviteiten, zoals verkiezingsdebatten, alle lijsttrekkers en de lijst met verkiezingsprogramma’s van de gemeente Apeldoorn.

Via het nieuwsoverzicht blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en de linkjes naar onze pagina’s op Facebook en Twitter zijn hier ook te vinden.
De informatie over deze Apeldoornse activiteiten worden in de aanloop naar de verkiezingen steeds verder uitgebreid met de kieslijsten, de locaties van de stembureaus en alle andere praktische informatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.